Korte cursussen volgen via de Volksuniversiteit

De Volksuniversiteit is sinds begin 2017 onderdeel van de Bibliotheek. Als onafhankelijke partij biedt de Volksuniversiteit volwassenen van alle leeftijden de mogelijkheid tot verdere vorming, ontwikkeling of scholing op het terrein van taal, cultuur, kunst, wetenschap en vrije tijd. Het aanbod bestaat uit kortlopende cursussen zonder verplichting van deelname aan examens. Het leren met plezier staat voorop! De cursussen zijn niet gericht op het behalen van een diploma, maar op het behalen van een resultaat.

Informatiemarkt met cursusaanbod op 30 augustus

Ben je op vakantie geweest in Frankrijk en wil je volgend jaar toch wat meer kunnen zeggen dan “Bonjour” en “Merci”? Ben je helemaal gecharmeerd van de Spaanse taal na het kijken van “La Casa de Papel”? Op donderdag 30 augustus presenteert de Volksuniversiteit haar aanbod op een informatieavond in het Forum. De docenten van de Volksuniversiteit zijn van 17.00 uur tot 20.00 uur aanwezig om informatie te geven over de cursussen en lezingen.

Wil je meer weten over de inhoud van de cursussen Spaans, wil je weten wat Neuro Linguistisch Programmeren precies inhoudt of ben je geïnteresseerd in de oude cultuur van de Provence, kom vooral naar deze avond. Mireille Tjien, docent van de kookcursussen zorgt voor wat lekker te eten en te drinken. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Of bekijk alvast het cursusaanbod op de vernieuwde website van de Volksuniversiteit Zoetermeer.

Lever je ZoetermeerPascheques in!

Met de voordeelcheques 3, 4, 5 en 6 van de ZoetermeerPas kan je korting op cursussen ontvangen

Meer informatie en inschrijven op www.volksuniversiteit-zoetermeer.nl.

Openingstijden balie

De balie van de Volksuniversiteit bevindt zich in het Forum, Stadhuisplein 1. Op maandag, dinsdag en donderdag van 11.00 tot 13.00 uur zijn er medewerkers van de Volksuniversiteit aanwezig om uw vragen te beantwoorden. In de schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden en is de balie beperkt bezet.