Gratis online computercursus Word

Maandagavond van 19.30 - 21.30 uur van mei t/m juli

Word is een van de meest gebruikte programma’s voor tekstverwerking. Tijdens de cursus Word leert u hoe u moet werken met Word. We kijken onder andere naar het invoeren, kopiëren en verplaatsen van tekst, het opmaken van tekst, opmaken van alinea’s en opmaken van een document, het automatisch maken van een inhoudsopgave en het invoegen van foto’s of plaatjes.

 

Gratis online computercursus Excel

Woensdagavond van 19.30 - 21.30 uur van juni t/m juli

Gebruikt u Excel nog niet of wellicht alleen voor het bijhouden van lijstjes? Excel heeft veel mogelijkheden om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in gegevens waarvan de meeste opties niet tot nauwelijks gebruikt worden. Wilt u weten wat u allemaal met Excel kunt doen of hoe u er meer uit kunt halen? We behandelen onder andere hoe u start met Excel, het werken met verschillende werkbladen, invoeren van gegevens, formules, het invoeren van reeksen en niet onbelangrijk, het zoeken in een werkblad.

Computercursus DigiBasis

In de cursus DigiBasis leer je werken met de computer en internet. De cursus is voor iedereen die nog geen ervaring heeft met computers.

Computercursus Digisterker

In de cursus Digisterker leer je omgaan met de websites van de overheid. De cursus is voor iedereen die al een beetje ervaring heeft met internet.