Een website maken op WordPress

Online zichtbaarheid is erg belangrijk. Heb jij een small business of wil je gewoon graag weten hoe je met WordPress een website maakt? Volg dan deze cursus.

Start 21 maart | Meer informatie

Meld je aan voor gratis digicursussen

Moeite met het regelen van digitale zaken op de computer of op je smartphone? Denk aan de CoronaCheckapp of je DigiD. Meld je dan aan voor een gratis cursus.

Meer informatie

Cursus DigiBasis

Heb je geen of weinig ervaring met computers? Wil je wel graag met een computer kunnen werken maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze gratis cursus de mogelijkheid om deze kennis op te bouwen.

Meer informatie

Cursus DigiSterker

Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Je leert het tijdens deze gratis cursus.

Meer informatie

Cursus Digivaardig Word

Tijdens deze gratis cursus Word leer je hoe je werkt in de meest gebuikte tekstverwerker. We kijken onder andere naar het invoeren, kopiëren en verplaatsen van tekst, het opmaken van tekst, opmaken van alinea’s en opmaken van een document, het automatisch maken van een inhoudsopgave en het invoegen van foto’s of plaatjes.

Meer informatie

Cursus Digivaardig Excel

Excel biedt veel mogelijkheden om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in gegevens waarvan de meeste opties niet tot nauwelijks gebruikt worden. Wil je weten wat je allemaal met Excel kunt doen of hoe je er meer uit kunt halen? Tijdens deze gratis cursus leer je o.a. werken met werkbladen, formules en het gebruiken van de zoekfunctie in Excel.

Meer informatie