Engels Conversatie

This conversation course is for students who haven taken English Level 2 or had four to five years of secondary school English. In this course the students will talk about a wide range of topics.

Frans 1A voor beginners

In de cursus wordt aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de Franse cultuur en bevolking.

Italiaans 1A

In de cursus wordt aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de Italiaanse cultuur en bevolking.

Spaans 1A ONLINE

In de cursus wordt aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid, maar er wordt ook aandacht besteed aan de Spaanse cultuur en bevolking.

Engels 1A

De cursus Engels niveau 1 bestaat uit 9 lessen van 1,5 uur. Deze cursus is bedoeld voor mensen die het Engels niet of nauwelijks beheersen en daarom bij het begin willen starten.

Engels 1B

De cursus Engels niveau 1B bestaat uit 9 lessen van 1.5 uur. Deze cursis is bedoeld voor mensen die het Engels minimaal beheersen en daarom 1 niveau hoger instappen dan bij het begin.

Engels 2A

De cursus Engels niveau 2B bestaat uit 9 lessen van 1.5 uur. Deze cursis is bedoeld voor mensen die het Engels beheersen en daarom op een hoger niveau kunnnen instappen.

Italiaans 3B

De cursus Italiaans 3B bestaat uit 10 lessen van 1.5 uur. Deze cursus is geschikt wanneer je een halfgevorderde bent en je kennis van het Italiaans wilt opfrissen voor werk of privé.