Neuro Linguistisch Programmeren (NLP)

NLP, voluit Neuro Linguïstisch Programmeren, Steeds meer mensen zijn zich bewust dat je resultaten voor een groot deel worden bepaald door communicatie. Je communiceert met een doel. Bereik je dat dan ook? En waarom lukt het de ene keer beter dan in een andere situatie? Hoe komt het dat je met de een makkelijker communiceert dan met de ander? Het is boeiend om met die processen te spelen, thuis en op je werk. Zou het anders, effectiever en succesvoller kunnen?

Ook hoor je mensen regelmatig tegen zichzelf of anderen zeggen: "Dat kan ik toch niet" of “Ik ben nu eenmaal zo". Of herken je jezelf hierin?
Kortom, welke beperkende gedachten/overtuigingen zitten ons zo nu en dan in de weg? Bewustwording van deze processen is het begin van verandering.
 
NLP kan een antwoord zijn op “Hoe doe ik de dingen die ik doe?” en “Waarom doe ik de dingen die ik doe?”.
Want hoe kan je goed communiceren met een ander als je niet weet hoe je zelf communiceert. De resultaten van NLP zullen je verrassen. Je gaat anders denken, en doen en irritaties en negatieve emoties nemen af en er komt succes, rust en balans voor in de plaats. Dat wil toch iedereen?


Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’.

Cursusdag en tijd

Deze cursus wordt vanaf voorjaar 2023 gegeven. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Kenmerken

Docent Ria Hulskamp
Locatie Bibliotheek Forum Zoetermeer | Trainingsruimte 2A
Aantal lessen 4
Inschrijfperiode t/m voorjaar 2023
Leskosten €119,00
Soort Cursus
Categorie Hobby en vrije tijd
Lesmateriaal nvt

Ik heb interesse!