Workshopserie: meer regie op je leven

Samen met Indigo organiseren we een aantal gratis workshops die je helpen meer regie te pakken over je leven. Je kunt een losse workshop of de hele serie volgen, net waar je behoefte aan hebt!

De serie trappen we af met een algemene workshop ‘Meer regie in je leven’, waarin je samen met een trainer van Indigo werkt aan verschillende bouwstenen zoals motivatie en een plan van aanpak de regie op je leven kunt pakken. De tweede workshop haakt aan op Stoptober met het thema ‘Stoppen met roken’. In de Week tegen Eenzaamheid kun je meedoen aan de workshop ‘Vrienden maken’. Wil je meer leren over de verschillende vormen van digitale zorg? Doe dan mee met de workshop ‘DigiVitaler’ die we twee keer geven. In de laatste workshop ‘Een gezonde levensstijl’ leer je wat je kunt doen om gezond te worden en blijven; we gaan dieper in op goede voeding, voldoende bewegen, ontspanning etc.!

Heb je meegedaan aan één of meerdere workshops? Dan ben je van harte welkom op de terugkomdag. De docenten staan klaar om jouw verhaal te horen en geven je nog extra tips.

Deelnemen & aanmelden

De workshops zijn gratis, maar we vragen je je wel aan te melden. Je kunt je nu aanmelden voor de eerste workshop. Dit is de aftrap van de serie waarin je samen met een trainer van Indigo werkt aan verschillende bouwstenen zoals motivatie en een plan van aanpak om de regie op je leven terug te pakken.Voor de volgende workshops kun je je later inschrijven.

Workshop Datum Tijd Plaats
Meer regie op je leven Donderdag 14 september Van 13.00 tot 15.00 uur Forum Zoetermeer
Stoppen met roken Zondag 1 oktober Van 13.00 tot 15.00 uur Forum Zoetermeer
Vrienden maken Donderdag 5 oktober Van 13.00 tot 15.00 uur Forum Zoetermeer
DigiVitaler Dinsdag 10 oktober & Dinsdag 17 oktober (deze workshop wordt twee keer gegeven) 10 oktober: van 10.00 uur tot 12.00 uur - 17 oktober van 19.30 tot 21.30 uur Forum Zoetermeer
Een gezonde levensstijl Donderdag 12 oktober Van 13.00 tot 15.00 uur Forum Zoetermeer
Terugkomdag Donderdag 19 oktober Van 13.00 tot 15.00 uur Forum Zoetermeer

Over Indigo Preventie

Deze workshops worden georganiseerd in samenwerking met Indigo Preventie. Indigo biedt mentale ondersteuning aan mensen met (risico op) psychische klachten - direct en dichtbij - waardoor zij zo snel als mogelijk regie kunnen nemen op hun eigen leven en deel kunnen nemen in de samenleving.Meer informatie vind je op www.indigo.nl.