Wil je beginnen met het leren van de Italiaanse taal of wil je in een rustig tempo je weggezakte kennis opfrissen? In onze cursussen wordt aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

Is de cursus die je wilt volgen al gestart of zijn de data ervan nog niet bekend? Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst van die cursus. We nemen contact met je op wanneer de cursus opnieuw wordt ingepland.

Heb je een vraag of wil je meer weten over de instapniveaus? Neem dan contact met ons op via cursus@bibliotheek-zoetermeer.nl.Italiaans 1A

Wil je beginnen met het leren van de Italiaanse taal of wil je in een rustig tempo je weggezakte kennis opfrissen voor werk of privé dan is deze cursus geschikt voor jou.

Meer informatie

Italiaans 1B

Deze cursus is het vervolg op cursus Italiaans 1A. Er wordt volop aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

Start 26 jan | Meer informatie


Italiaans 2A

Heb je de cursussen Italiaans 1A en 1B gevolgd of kun je al een beetje Italiaans en wil je in een rustig tempo je weggezakte kennis opfrissen? Dan kun je verder met deze cursus Italiaans 2A.

Nog niet ingepland | Wachtlijst

Italiaans 2B

Heb je de cursus Italiaans 2A gevolgd of wil je in een rustig tempo je weggezakte kennis opfrissen? Dan is deze cursus geschikt voor jou! We werken verder aan o.a. grammatica & spreek- en leesvaardigheid.

Meer informatie


Italiaans 3A

Deze cursus is voor je geschikt als je het Italiaans al redelijk beheerst. Er wordt volop aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

Meer informatie

Italiaans 3B

Deze cursus is voor je geschikt als je het Italiaans al redelijk beheerst of cursus 3A hebt gevolgd. We gaan verder met de grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

Meer informatie