Mens & Maatschappij

Cursussen & Workshops

Cursus NLP: Anders denken, anders doen

Meer weten over hoe je brein informatie opneemt en verwerkt? En beter nog: hoe zet je deze kennis in om beter te communiceren met anderen?

 

Start 14 maart | Meer informatie

Workshop Visueel Communiceren: Zakelijk Tekenen

Hoe neem je je collega's op een creatieve manier mee in jouw ideeën? Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, ook op de werkvloer!

10 maart | Meer informatie

Teken je zen!

Heb je ook last van een vol hoofd? Tekenen is een hele goede manier om je hoofd weer wat leger te maken. Probeer het zelf met deze workshop!

31 maart | Meer informatie

Training: Meer zelfvertrouwen!

Vergroot je zelfvertrouwen door milder, positiever en realistischer over jezelf te denken. Tijdens deze training van Indigo ga je aan de slag met je denkpatronen en oefen je je communicatieve vaardigheden.

Start 25 mei | Meer informatie

Visueel communiceren: Hoe teken je een flapover?

In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van een ‘praatplaat’. Een ‘praatplaat’ helpt je om informatie op een eenvoudige en aansprekende wijze weer te geven.

12 mei | Meer informatie

Lezing: Astrologie

Altijd al meer willen weten over Astrologie? Was je er tot op heden van overtuigd dat Astrologie gelijk staat aan ingewikkelde technische berekeningen? Wil je meer inzicht in je eigen persoonlijke geboortehoroscoop en dus jouw persoonlijke processen en ontwikkeling? Dan is deze presentatie zeker iets voor jou!

13 april | Meer informatie

Workshop: Tarot als gids

De fascinatie om inzichten te krijgen, heeft de mensheid altijd al bezig gehouden. Er zijn vanuit de geschiedenis vele waardevolle vormen ontstaan om kennis op te doen. Tijdens deze workshop wordt het astrologische Symbolon Tarot gepresenteerd. Hierin is astrologie op bijzondere wijze verweven.

6 april | Meer informatie