Lezing: Astrologie en jouw unieke geboortehoroscoop als je kompas

Altijd al meer willen weten over Astrologie? Was je er tot op heden van overtuigd dat Astrologie gelijk staat aan ingewikkelde technische berekeningen? Wil je meer inzicht in je eigen persoonlijke geboortehoroscoop en dus jouw persoonlijke processen en ontwikkeling? Dan is deze presentatie zeker iets voor jou!

Astrologie hoeft absoluut niet saai of technisch te zijn. Sandra leert je tijdens deze lezing astrologie meer te begrijpen, te doorvoelen en je ermee te verbinden. Wanneer straal je het meest? Hoe kom je in je kracht te staan? De opbouw en de wiskundige indeling die uiteindelijk het wiel met twaalf spaken bepalen, worden stap voor stap behandeld. De verborgen kracht van astrologie komt in zicht.

Je komt tot de ontdekking dat een horoscooptekening een unieke en- schematische weergave van de planeten (hemellichamen), de aarde en de sterrentekens is, zoals deze op je unieke geboortemoment met elkaar verbonden waren. Tevens wordt ingegaan op de psychologische principes en gedraging welke de twaalf tekens symboliseren.

En natuurlijk is er ruimte om enkele persoonlijke horoscopen in het kort toe te lichten.

Praktische informatie

Deze lezing vindt plaats op donderdag 13 april om 19:30 uur in het Forum. De ledenprijs is € 10,50; niet-leden betalen € 12,50 per persoon.

Aanmelden