Workshop: Teken je zen!

Heb je ook last van een vol hoofd? Tekenen is een hele goede manier om je hoofd weer wat leger te maken. Probeer het zelf met deze workshop!

Je brein staat nooit stil en verwerkt dag en nacht informatie. Van e-mails, social media, gesprekken die je hoort, gesprekken waaraan je deelneemt, teksten die je leest, beelden die je ziet, geuren, geluiden en emoties tot lichamelijke sensaties, je brein is er druk mee. Geen wonder dat je hoofd aan het einde van de dag vol kan aanvoelen.

Tekenen is een heel goede manier om alle nadelen die je ervaart van een vol hoofd tegen te gaan. Je hoeft echt niet te kunnen tekenen om je gedachten, gevoelens en ervaringen te schetsen. Je gaat letterlijk even uit je hoofd en lijf. Hierdoor kun je er met een afstand naar kijken. Dat geeft ruimte én inzicht in wat je bewust en onbewust bezighoudt.

In deze workshop ontdek je dat tekenen ontspannen werkt door je gedachtes te tekenen en daardoor ook uit je hoofd en op papier te tekenen. Hierdoor krijg je inzicht in wat jij nodig hebt om jezelf op te laden. Hoe fijn is dat?

Praktische informatie

  • Deze workshop vindt plaats op vrijdag 31 maart 2023 van 10.00 tot 12.00 uur.
  • Lesmaterialen zijn inbegrepen. 
  • Deelname kost € 25,- per persoon.

Aanmelden