Wil je beginnen met het leren van de Spaanse taal of wil je in een rustig tempo je weggezakte kennis opfrissen? In onze cursussen wordt aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid.

Is de cursus die je wilt volgen al gestart of zijn de data ervan nog niet bekend? Meld je dan vrijblijvend aan voor de wachtlijst van die cursus.

We nemen contact met je op wanneer de cursus opnieuw wordt ingepland.Heb je een vraag of wil je meer weten over de instapniveaus? Neem dan contact met ons op via cursus@bibliotheek-zoetermeer.nl.


Spaans 1A

In de cursus Spaans 1A worden alle basisbeginselen van de Spaanse taal behandeld. Er wordt volop aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid, maar er wordt ook aandacht besteed aan de Spaanse cultuur en bevolking.

Meer informatie

Spaans 1B

In de cursus Spaans 1B worden alle basisbeginselen van de Spaanse taal behandeld. Er wordt volop aandacht besteed aan grammatica, spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid, maar er wordt ook aandacht besteed aan de Spaanse cultuur en bevolking.

Meer informatie