Coronamaatregelen

Gepubliceerd op: 14 januari 2022 12:07

Het Forum en onze wijkvestigingen zijn geopend, lees hieronder alle informatie over je bezoek aan de bibliotheek.

Handig om te weten

Basisregels voor iedereen en overal
  • Draag een mondkapje
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde je mondkapje op
  • Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog
  • Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus
  • We adviseren je afstand van elkaar te houden
  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur

De servicebalie is open tussen 11.00 en 17.00 uur voor vragen over collectie of abonnementen.

Bezorgservice
Kun je vanwege bijvoorbeeld gezondheidsredenen niet naar de bibliotheek komen? Dan is er een bezorgservice mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice.

Online lezen
Kom je liever nog even niet naar de bibliotheek? De Online Bibliotheek is altijd open! Je kunt hier op elk moment duizenden e-books en luisterboeken van de Bibliotheek lenen, gewoon met je bestaande bibliotheekabonnement.

Bekijk de openingstijden.

Op de hoogte blijven
Houd onze website in de gaten voor meer nieuws. Wil je thuis updates ontvangen, volg ons dan op social media of geef je op voor de nieuwsbrief. Je kunt contact opnemen met de Klantenservice.

Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)
Het Informatiepunt Digitale Overheid in het Forum is iedere dinsdag en vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur geopend.