Coronamaatregelen

Gepubliceerd op: 4 november 2021 12:07

Vanaf woensdag 24 november is het weer verplicht 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht. Lees hieronder alle informatie over je bezoek aan de Bibliotheek.

Handig om te weten

Basisregels voor iedereen en overal
  • Draag een mondkapje
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Het mondkapje mag af als je op 1,5 meter afstand van elkaar zit
  • Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog
  • Blijf thuis bij klachten en laat je zo snel mogelijk testen op het coronavirus
  • We adviseren je afstand van elkaar te houden
  • Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur

De servicebalie is open tussen 11.00 en 17.00 uur voor vragen over collectie of abonnementen.

Bezorgservice
Kun je vanwege bijvoorbeeld gezondheidsredenen niet naar de bibliotheek komen? Dan is er een bezorgservice mogelijk. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice.

Online lezen
Kom je liever nog even niet naar de bibliotheek? De Online Bibliotheek is altijd open! Je kunt hier op elk moment duizenden e-books en luisterboeken van de Bibliotheek lenen, gewoon met je bestaande bibliotheekabonnement.

Bekijk de openingstijden.

Op de hoogte blijven
Houd onze website in de gaten voor meer nieuws. Wil je thuis updates ontvangen, volg ons dan op social media of geef je op voor de nieuwsbrief. Je kunt contact opnemen met de Klantenservice.