Opening bibliotheken

Gepubliceerd op: 8 mei 2020 10:56

De opening van Forum en wijkvestigingen is in voorbereiding. Op de persconferentie van 6 mei werd bekend gemaakt dat bibliotheken weer snel open mogen. We zijn daar erg blij mee! Om dit op een veilige manier te kunnen doen is wat meer tijd nodig.

De bibliotheken moeten fysiek worden aangepast, procedures moeten veranderen... De datum van 11 mei die op de persconferentie werd genoemd, is daarvoor te snel. Tijdens de sluiting is al veel voorbereid voor de 'anderhalvemeterbibliotheek' en nu gaan we dat in gang zetten.
We hebben er enorm veel zin in om iedereen weer te ontvangen. Op welke datum de bibliotheken weer opengaan, laten we zo snel mogelijk weten. Houd onze social media of website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf bericht. Ook ons afhaalpunt staat en blijft tot je beschikking. Tot snel!