Annie MG Schmidt week van 10 t/m 20 mei

Gepubliceerd op: 8 mei 2017 12:21

Wie is er niet groot geworden met de verhalen van Annie M.G. Schmidt? Van 10 t/m 20 mei is de jaarlijkse Annie MG Schmidt week. Het thema dit jaar is 'Nederland viert feest met Jip en Janneke!' Het peutervoorlezen op de woensdagochtend en het Letterwinkeltje in de Hoofdbibliotheek staan deze periode geheel in het teken van het bekendste duo Jip en Janneke.

Peutervoorlezen op woensdag 10 mei en 17 mei

Tijdens het peutervoorlezen op woensdag 10 mei en 17 mei komen de leukste verhalen van Jip en Janneke aan bod. Het peutervoorlezen vindt plaats in alle bibliotheekvestigingen en is bestemd voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. De inloop is vanaf 10.15 uur, het voorlezen duurt van 10.30 tot 11.00 uur. Daarna is er voldoende tijd om samen voorleesboeken uit te zoeken. Een leuk uitje met je kind of kleinkind! De toegang gratis.