Genomineerd voor Beste Bibliotheek

Gepubliceerd op: 30 september 2020 09:43

Groot nieuws: Bibliotheek Zoetermeer is genomineerd voor de jaarlijkse verkiezing Beste Bibliotheek van Nederland! En daar zijn we ontzettend trots op. Om te winnen, hebben we stemmen nodig. Mogen we ook op die van jou, als bezoeker van de bibliotheek, rekenen?

Help jij de Forumbieb op weg naar de Beste Bibliotheek van Nederland?

De bibliotheek heeft iedereen wel iets te bieden. Zoetermeerders kunnen hier lezen en leren, elkaar ontmoeten, hulp krijgen bij dingen waar ze zelf niet uitkomen en inwoners kunnen hier ook leuke dingen doen. We maken ons er sterk voor, dat alle Zoetermeerders zich thuis voelen in de stad. Om die redenen zijn wij, samen met vijf andere bibliotheken, genomineerd voor Beste Bibliotheek van Nederland.

Hoe kun je stemmen?
Het zou natuurlijk geweldig zijn als de Beste Bibliotheek van Nederland dit jaar in Zoetermeer staat. En daar zijn zoveel mogelijk stemmen voor nodig. Dat kan tussen 1 oktober en 1 november op www.bibliotheekblad.nl. Als jouw bieb wint, dan kunnen we nog veel meer activiteiten en projecten organiseren waar inwoners echt iets aan hebben. Stem jij ook op ons? Dank je wel alvast!