Bibliotheek blijft op Stadhuisplein

Gepubliceerd op: 12 september 2014 11:11

Stadhuisplein Zoetermeer

Het College van B&W van de Gemeente Zoetermeer heeft woensdag 10 september een persbijeenkomst gegeven over haar gemeenteraadsvoorstel tot renovatie van het Stadhuis. Hierover is in diverse kranten en op websites bericht gedaan. Zowel in het officiële persbericht van de gemeente als in de artikelen in de dag- en weekbladen is de positie van de bibliotheek echter niet duidelijk. Wij krijgen hier op dit moment veel vragen over van klanten en samenwerkingspartners.

Toekomst van de Bibliotheek

De Bibliotheek maakt deel uit van het Stadhuiscomplex, zij zit namelijk in hetzelfde pand en zal daar ook blijven. Ook zal de Bibliotheek verdergaan met het ontwikkelen van een nieuw concept voor de Bibliotheek, met tal van andere Zoetermeerse organisaties en de gemeente, het Centrum voor lezen en leren, informeren en beleven (Centrum LIB). Om de vragen die nu worden gesteld door diverse belanghebbenden te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen, hebben we de gemeente gevraagd hun berichtgeving te verduidelijken. Het volledige, bijgestelde bericht kunt u hier lezen. Voor vragen kunt u contact opnemen met: Joke Mos (directeur) of Marjolein Bakker (adviseur communicatie) via telefoonnummer 079 - 34 38 199.