Bibliotheek gesloten op dinsdag 9 juli

Gepubliceerd op: 4 juli 2013 13:41

Op dinsdag 9 juli zijn alle bibliotheekvestigingen in Zoetermeer gesloten vanwege het overlijden van één van onze dierbare collega's. De bibliotheken zijn ook telefonisch niet bereikbaar.

Onze excuses voor eventueel ongemak. Geleende materialen kunt u op deze dag inleveren via de boekenbus bij de Hoofdbibliotheek of de wijkbibliotheken. Wij zorgen voor tijdige verwerking zodat u geen te-laatgeld hoeft te betalen voor deze dag. De catalogus raadplegen of materialen reserveren of verlengen kunt u eventueel vanuit huis doen, door in te loggen op 'Mijn menu' via de website.

Meerpunt in de Hoofdbibliotheek is telefonisch en per e-mail bereikbaar, het inlooppunt is gesloten. De balie van de Volksuniversiteit is gesloten, maar is wel per e-mail bereikbaar via info@volksuniversiteit-zoetermeer.nl.