Festival Klassiek op het Water

Gepubliceerd op: 1 juli 2014 16:15

Van 30 juni t/m 4 juli 2014 vindt aan de Dobbe, het CKC en op verschillende locaties in Zoetermeer voor de vijfde keer het muziekfestival Klassiek op het Water plaats. Tijdens het festival kan een groot publiek kennismaken met ‘live’ klassieke muziek. Het festival is gratis toegankelijk en wordt georganiseerd door Floravontuur in samenwerking met het CKC.

Activiteiten bibliotheek

De bibliotheek sluit met haar programmering aan bij het festival. Op woensdag 2 juli wordt van 10.30 tot 11.00 uur voorgelezen aan peuters. Het voorlezen staat in het teken van muziek en vindt plaats in de Hoofdbibliotheek. 's Avonds is Yvonne Keuls te gast in de Hoofdbibliotheek voor een lezing. Leerlingen van het CKC zorgen tijdens de avond voor klassieke intermezzo's. Deze lezing is inmiddels volledig uitverkocht.

Kijk voor meer informatie over het festival Klassiek op het Water op de website van het CKC.