Gratis app met e-books voor op vakantie!

Gepubliceerd op: 11 juli 2013 13:53

VakantieBieb is een gratis app waarmee ruim 50 e-books te lezen zijn. Ideaal voor op vakantie! De app is te vinden in de App Store en Google Play Store en te downloaden op tablet en smartphone.

Snel en eenvoudig!

De gebruiker kiest een aantal e-books, die in een virtuele boekenkast komen te staan. Een internetverbinding voor het lezen van deze e-books is na het downloaden niet meer nodig. Kijk voor meer informatie over deze dienst op www.vakantiebieb.nl.

Gevarieerd aanbod

Voor de komende vakantieperiodes tot eind dit jaar wordt via de app een nieuwe selectie e-books beschikbaar gesteld, die leuk zijn om te lezen. Het aanbod varieert van thrillers en kinderboeken tot streekromans en korte verhalen. Op de lijst staan boeken van o.a. Harlan Coben, Jan Wolkers, Charles den Tex, Esther Gerritsen en Siska Mulder. Het boekenaanbod is onbeperkt beschikbaar, totdat de betreffende vakantieperiode voorbij is.

De dienst is bedoeld voor alle leden van de bibliotheek, maar ook niet-leden kunnen de e-books lezen. Het enige dat de lezer moet doen naast de app downloaden en de boeken ophalen, is zich eenmalig registreren.

Beschikbaar tijdens vakanties

Tijdens de zomer is het aanbod van ruim 50 e-books acht weken beschikbaar. De leesperiode rondom de herfstvakantie (inclusief de Kinderboekenweek) en de kerstvakantie duren beide vier weken. De beschikbaarheid rondom vakantieperiodes op een rij:

  • Zomervakantie: begin juli t/m 31 augustus 2013
  • Herfstvakantie: 30 september t/m 27 oktober 2013
  • Kerstvakantie: 9 december t/m 5 januari 2014