Hoofdbibliotheek verhuist tijdelijk naar Duitslandlaan 440

Gepubliceerd op: 4 februari 2016 08:27

Het komende jaar wordt gestart met de renovatie van het Stadhuiscomplex. In dit pand bevinden zich ook de Hoofdbibliotheek, de Volksuniversiteit, Meerpunt, JIP, Mooi Zoetermeer, VIP en Gilde Samenspraak. De verbouwingswerkzaamheden zijn omvangrijk en hebben tot gevolg dat de Hoofdbibliotheek en haar inwonende partners tijdelijk elders moeten worden gehuisvest. De renovatieperiode neemt zeker een jaar in beslag.

Ook de gemeente verhuist mee!

Samen met het Publieksplein en het callcenter van de Gemeente verhuist de Bibliotheek naar het kantoorpand aan de Duitslandlaan 440. Dit pand wordt de komende tijd gebruiksklaar gemaakt. De planning is om daar op dinsdag 31 mei 2016 open te gaan.

Sluiting vanwege de verhuizing

Vanwege de verhuizing is de Hoofdbibliotheek gesloten van maandag 16 tot en met maandag 30 mei. De komende maanden houden we onze leden en bezoekers uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de sluiting, de verhuizing en de dienstverlening op de tijdelijke locatie. De Bibliotheek en de gemeente pakken de communicatie hierover voor een groot deel gezamenlijk op. Het laatste nieuws kunt u altijd vinden op deze website.