Gratis hulp bij belastingaangifte in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 21 februari 2020 12:44

Nu en in de toekomst kun je jouw belastingzaken digitaal invullen bij de bibliotheek. Het Geldpunt staat tijdens de belastingperiode (maart t/m mei) elke dinsdag en vrijdag voor je klaar. Heb je een werkende DigiD? En alle gegevens bij de hand die nodig zijn voor de aangifte? Dan kan je vanaf dinsdag 3 maart 2020 bij het Geldpunt terecht, zowel in hoofdvestiging het Forum als wijkbibliotheek Rokkeveen. Vul samen met een vrijwilliger, getraind door de Formulieren Brigade, jouw belastingaangifte in. En zijn je belastingvragen héél complex, dan weten wij ook bij wie je daarvoor terecht kunt.

Aangifte doen met óf zonder hulp

Ook wie zelf aangifte wil doen zonder hulp van een vrijwilliger kan hiervoor gebruik maken van de faciliteiten (inclusief printen) die de bibliotheek biedt. Tijdens de openingstijden staan de computers tot jouw beschikking. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte verwijzen zij door naar de spreekuren van het Geldpunt.

Openingstijden Geldpunt

In wijkbibliotheek Rokkeveen is het Geldpunt iedere dinsdag van 3 maart tot en met 26 mei geopend van 14.00 -15.30 uur. In hoofdvestiging het Forum is het Geldpunt iedere vrijdag van 6 maart tot en met 29 mei geopend van 13.00 - 16.00 uur. Feestdagen uitgezonderd.

Het is niet nodig om een afspraak te maken, loop gerust binnen.