Stem op Jas van Taal!

Gepubliceerd op: 8 november 2018 15:19

We zijn supertrots dat ons poëzieproject Jas van Taal is genomineerd voor de Zoetermeerse Publieksprijs Kunst en Cultuur 2018. De nominaties staan in het Streekblad van 8 november. Natuurlijk vragen we iedereen om op Jas van Taal te stemmen!

Stemmen kan t/m 25 november

Stemmen is online mogelijk via www.zoetermeer.nl/publieksprijs. Daarnaast staat er een stemformulier in het Streekblad van 8 november en zijn er stemformulieren verkrijgbaar in het Forum, bij het Stadstheater, CKC & partners en Cultuurpodium Boerderij.

Stemmen is mogelijk t/m 25 november. De prijsuitreiking is op zondag 2 december om 15.00 uur in het Stadstheater.

Wat is Jas van Taal?

'Jas van Taal' is een poëzieproject van de Bibliotheek voor peuters en kleuters, ontwikkeld door Huis van Gedichten. Tijdens een korte workshop 'onderzoeken' de kinderen de Jas van Taal. Ze kijken, zingen, bewegen en luisteren, en maken zo spelenderwijs kennis met nieuwe woorden, gedichten, en boeken. Ze beleven plezier aan klanken en taal, die ze niet dagelijks horen. Samen maken ze een nieuw gedicht. De groepsgedichten worden na afloop van het project tentoongesteld in de wijk in de vorm van raamgedichten. Op deze manier kan een hele wijk meegenieten van wat de jongste inwoners hebben gemaakt.