Kinderboekenweek 2019

Gepubliceerd op: 30 september 2019 10:08

Mis het niet en kom naar het Kinderboekenfestival in het Forum op 5 oktober 2019! Bibliotheek Zoetermeer organiseert op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een Kinderboekenfestival in het Forum (Stadhuisplein 1). Deze feestdag, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, vol boeken, theater en creatieve activiteiten, is gratis te bezoeken.

Op het podium start om 10.30 tot 11.15 de theatervoorstelling Dr. Proktors Raketpoeder door Marjo Dames. Dr. Proktor’s Raketpoeder is een spannend verhaal met veel actie en humor. Een bewerking van het jeugdboek van Jo Nesbø.

Overige activiteiten tijdens het Kinderboekenfestival
Naast het centrale programma op het podium kun je (doorlopend) meedoen aan andere leuke activiteiten: in de ochtend een Meet & Greet met de Zoetermeerse jeugdboekenschrijfster Ilona de Lange. Ilona heeft het boek Miljonairskind geschreven en gaat daar alles over vertellen. Er is boekpromotie, schminken, photobooth, greenscreen, knutselen, modelbouw in het E-Lab, er zijn Ozobotjes die op reis gaan, en boekverkoop in de kraam van Silvester. In de instructieruimte gaan Pauline en Sarah met je op reis; je schrijft en scrapt je reisverhaal.

Let op: sommige activiteiten vinden alleen op vaste momenten plaats.