Korting bij SnowWorld

Gepubliceerd op: 17 juni 2013 13:22

Als lid van de bibliotheek krijgt u €5,00 korting op een skipas naar keuze bij SnowWorld Zoetermeer. Deze aanbieding geldt het hele jaar. De korting ontvangt u bij de kassa van SnowWorld op vertoon van uw bibliotheekpas.

Een dagje sneeuwplezier!

SnowWorld Zoetermeer biedt jong en oud een heerlijk dagje sneeuwplezier. Naast de topkwaliteit van de sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van de prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie! Een echte Zwitserse fondue of een lekker hapje eten in restaurant Walliser Chalet? Après-ski in één van de gezellige bars of een heerlijke barbecue op het terras? Het kan allemaal! Kijk voor meer informatie op de website van SnowWorld.

Voor meer informatie over deze aanbieding en alle andere voordelen kijkt u op de website van Voordeel met je Biebpas.