Maand van de Liefde

Gepubliceerd op: 31 januari 2013 10:27

Februari is in Zoetermeer de Maand van de Liefde. Deze maand wordt georganiseerd door alle organisaties die verbonden zijn aan Meerpunt, GGD Zuid-Holland West en Bibliotheek Zoetermeer. Tijdens deze themamaand worden in Zoetermeer allerlei activiteiten georganiseerd rond de onderwerpen liefde, relaties en (homo-)seksualiteit.

Officiële aftrap

Wethouder Mariëtte van Leeuwen geeft vrijdag 1 februari om 19.15 uur officieel de aftrap van deze themamaand in de Hoofdbibliotheek. Zij zal dan tevens de informatiemarkt openen waar ouders en opvoeders kennis kunnen maken met het aanbod van diverse organisaties als JGZ, Stichting MEE, Stichting Mooi, het Opvoedbureau, Piezo, Politie en Jeugdformaat. De informatiemarkt is gericht op ouders van kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar. Veel ouders zien de puberteit als de lastigste opvoedperiode van hun kinderen.