Activiteiten in het najaar

Gepubliceerd op: 1 september 2021 11:44

In het Forum kun je lezen, leren, ontmoeten, advies en ondersteuning halen en meedoen met heel veel leuke activiteiten. Het Forum is de hoofdvestiging van Bibliotheek Forum Zoetermeer en 40 partnerorganisaties. Cultureel, maatschappelijk en educatief: het Forum is er voor iedereen.

Veel leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud

Bekijk in deze brochure ons najaarsprogramma en plan jouw favorieten vast in. Er is weer veel te doen in het Forum zelf, maar we bieden ook online activiteiten aan voor iedereen die liever nog even niet naar het Forum komt. Uiteraard houden we bij alle activiteiten rekening met de, op dat moment geldende, coronamaatregelen. De Bibliotheek is een veilige plek voor iedereen. Houd de agenda en sociale mediakanalen in de gaten voor meer informatie en nieuwe activiteiten!

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk dan snel het programma. Klik in de brochure op de activiteit en je hebt gelijk alle informatie om je op te geven of een ticket te kopen!