Nederland Leest 2020

Gepubliceerd op: 2 november 2020 09:48

Haal boekgeschenk op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek. Kom naar langs tijdens Nederland Leest en krijg het boek Het zwijgen van Maria Zachea van Judith Koelemeijer van ons cadeau! In dit boek vertellen twaalf broers en zussen het ware verhaal van hun familie dat zich afspeelt in de jaren vijftig en zestig. Met hun familiegeschiedenis ontvouwt zich de geschiedenis van Nederland in de twintigste eeuw. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen*) in de bibliotheek zolang de voorraad strekt!

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom organiseren we tijdens Nederland Leest verschillende activiteiten voor onze leden en bezoekers waarbij ontmoeting en gesprek centraal staan. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van geschiedenis. Duik in de geschiedenis van jouw stad of streek met zoekmachine Delpher of ga in gesprek met andere lezers over het boek dat je cadeau krijgt of over een ander boek met een geschiedenis thema.

*) Het geschenkboek is ook verkrijgbaar als e-book én luisterboek in de Online Bibliotheek.

Campagne Nederland Leest

Nederland Leest is een jaarlijkse bibliotheekcampagne van stichting CPNB die het lezen van boeken bevordert met steeds een ander thema. Vanaf 1 november kunnen leden én niet leden het gratis geschenkboekje ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ van Judith Koelemeijer ophalen zolang de voorraad strekt. Mét de aansporing het te lezen en er met anderen over te praten. Want een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar.