Nieuw: Bezig met Boeken!

Gepubliceerd op: 21 januari 2016 19:00

Vanaf 6 februari start een nieuwe activiteit voor kinderen van 4 t/m 6 jaar: Bezig met Boeken! Want voorlezen is leuk, maar bezig zijn met boeken is nog leuker! De Bibliotheek organiseert dit in samenwerking met Silvester Boek en Spel op iedere eerste zaterdagmiddag van de maand, van 14.00 tot 15.00 uur.

Opzet

Kleuters zijn welkom om te komen met hun ouders of grootouders. We beginnen met voorlezen en daarna praten we met de kinderen over het verhaal. We sluiten af met een creatieve verwerking dat aansluit bij het verhaal. Dat kan een knutselactiviteit zijn, maar ook iets anders.

De kosten bedragen €3,00 per kind. Kinderen kunnen aangemeld worden bij de balie in de Hoofdbibliotheek of in de wijkbibliotheken (let op: kassabon is toegangsbewijs!). Bezig met Boeken vindt plaats in de Hoofdbibliotheek, op de benedenverdieping bij het podium. Er kunnen maximaal 15 kinderen deelnemen.