Nieuwe website online Bibliotheek

Gepubliceerd op: 20 juni 2017 09:58

De online Bibliotheek is een compleet nieuwe website met een frisse uitstraling en een duidelijke focus op digitaal lezen, leren en luisteren. Zo hopen we jou nog beter van dienst te zijn. In de online Bibliotheek vind je vanaf nu alle e-books en online cursussen die voorheen op Bibliotheek.nl stonden. Ook voor informatie over de LuisterBieb kan je terecht bij de online Bibliotheek.

Inloggen en registreren

Had je al een (web)account bij Bibliotheek.nl? Dan kan je hiermee gewoon inloggen bij de online Bibliotheek. Of je nu lid bent van een lokale Bibliotheek of een digitaal lidmaatschap hebt. Je hoeft dus geen nieuw account aan te maken! Wil je voor het eerst e-books lenen en ben je lid van een lokale Bibliotheek? Dan vragen we je wel om even een account aan te maken.