Nog bezig met online cursus van Bibliotheek/HEMA-academie?

Gepubliceerd op: 14 juni 2016 09:24

Volgt u op dit moment een online cursus uit het aanbod van de Bibliotheek/HEMA-academie? Let dan op: u heeft bericht ontvangen dat u tot na de zomer de tijd heeft om de cursus af te maken. Daarna verdwijnt de cursus uit het aanbod van de Bibliotheek. De reden is de complete vernieuwing van het online cursusaanbod.

Nieuwe cursussen van de Bibliotheek

Het aanbod online cursussen voor bibliotheekleden wordt vernieuwd en zal na de zomer terugkomen onder de naam 'Cursussen van de Bibliotheek'. Het concept wordt geheel anders: de inlog wordt vereenvoudigd en het cursusaanbod wordt aangepast. Zo hoeft een bibliotheeklid niet langer een cursuspakket te kiezen, maar kan hij/zij twee cursussen kiezen uit dertig verschillende cursussen. Meer informatie volgt op korte termijn!

Klik hier voor toegang tot het bestaande aanbod online cursussen via Bibliotheek/HEMA-academie!