Opening Let's Learn in de Bieb

Gepubliceerd op: 28 januari 2013 10:07

Op donderdag 17 januari is in de Hoofdbibliotheek het digitale leerplein Let’s Learn in de Bieb geopend door wethouder Mariëtte van Leeuwen. Let’s Learn in de Bieb is een innovatief digitaal klaslokaal waar leerkrachten en in eerste instantie bovenbouwleerlingen van de basisschool kunnen snuffelen aan het leren van de toekomst. Een aantrekkelijke plek met innovatieve, elektronische apparatuur en educatieve software.

Eerste bibliotheek in Nederland

Bibliotheek Zoetermeer opent als eerste bibliotheek in Nederland, samen met haar partners Onderwijs Werkgroep (OWG) en OnderwijsAdvies/SIZO (ICT voor het onderwijs in Zoetermeer) een dergelijk Let’s Learn-plein. Lees meer over de doelstellingen, achtergronden en samenwerkingspartners op de pagina Let's Learn in de Bieb.