Sluiting wijkbibliotheken vanwege werkzaamheden

Gepubliceerd op: 25 oktober 2016 15:10

Vanwege de vervanging van de inleverapparaten door inleverkasten zijn de wijkbibliotheken in november een aantal dagen gesloten. De Hoofdbibliotheek op de Duitslandlaan is op deze dagen wel open!

Sluitingsdagen

Wijkbibliotheek Oosterheem is gesloten van woensdag 9 november t/m vrijdag 11 november, wijkbibliotheek Rokkeveen een week later van woensdag 16 november t/m vrijdag 18 november. Inleverdata van geleende materialen die binnen deze sluitingsdata vallen, worden verschoven naar na de sluitingsperiode. De boekenbussen zijn wel open.

Peutervoorlezen

Op woensdag 9 november gaat het peutervoorlezen is wijkbibliotheek Oosterheem niet door (wel in de andere bibliotheken). Op woensdag 16 november geldt hetzelfde voor het peutervoorlezen in wijkbibliotheek Rokkeveen.