Met je SpeelmeerPaspoort naar de Bibliotheek!

Gepubliceerd op: 19 juni 2017 09:30

Speelmeer organiseert in de zomervakantie leuke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Heb je een SpeelmeerPaspoort, kom dan naar de Bibliotheek! Als je lid wordt, ontvang je bij inschrijving een boekenbon van kinderboekhandel Silvester t.w.v. €5,00. Leen gratis een dvd of maak iets leuks in het FabLab, zoals een boekenlegger met de lasergraveermachine of een stoere bril met de 3D-pen. Let op: het FabLab is gesloten van 29 juli t/m 13 augustus en heeft in de week van 14 t/m 20 augustus aangepaste openingstijden.

Meer informatie over Speelmeer is te vinden op de website van Speelmeer.

Let op: het FabLab is gesloten van 29 juli t/m 13 augustus en is beperkt open in de week van 14 t/m 20 augustus. Kijk op de website van het FabLab voor de aangepaste openingstijden.