Voorjaarsprogramma

Gepubliceerd op: 2 april 2019 08:57

Nieuwsgierig naar de activiteiten in het Forum voor de komende maanden? Bekijk dan snel de nieuwe programmaflyer met een greep uit de vele leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud!

Wil je weten wat er nog meer te doen is in het Forum? Bekijk dan de website van het Forum Zoetermeer en ontdek wat er nog meer georganiseerd wordt. Snel kaarten reserveren? Klik dan naar onderstaande links!

Mei

Boek&Gedoe en Vlog Academy, niet in de folder maar ook heel leuk!

Iedere 2 en 4e zondag van de maand vindt Boek&Gedoe plaats, van 10.30 tot 12.00 uur. In het Forum café wordt voorgelezen door Petra of Pauline en aansluitend kunnen de kinderen genieten van een potje sjoelen, schaken, mens- erger-je niet etc. Terwijl de kinderen worden vermaakt is er voor de begeleiders een heerlijk ontbijt (tegen betaling) verkrijgbaar.

De Vlog Academy is er op iedere 1e en 3e zondag van de maand, van 11.00 tot 13.30 uur. Meester Marv van Bibliotheek Zoetermeer leert je in een periode van drie maanden film- en montagetechnieken. Beeldcompositie, cameratechnieken, storytelling, montage, verspreiding op social media en privacy & wetten hebben na deze cursus geen geheimen meer voor je. Mocht je willen aanmelden stuur dan een mail naar marvin.mesman@bibliotheek-zoetermeer.nl