Junis

Wil je dat jouw kind in een plezierige en natuurlijke omgeving kan spelen en ontdekken? Junis heeft 25 jaar ervaring met verschillende vormen van kinderopvang en buitenschoolse opvang in Zoetermeer.

Wij bieden kinderen van 0 tot 13 jaar een veilige omgeving om op te groeien. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om er samen met jouw kind een leuke dag van te maken. Zo kun je met een gerust hart je werk en gezin combineren.

Wij begeleiden kinderen op speelse wijze in hun groeiproces, bewust van ieders unieke behoeften. We leren kinderen te vertrouwen op zichzelf, de omgeving en elkaar. De natuur heeft daarin een belangrijke plek. De kern van onze pedagogiek is ‘Jij en Ik’, omdat alles draait om de manier waarop we met elkaar willen omgaan: met kinderen, collega’s, ouders en samenwerkingspartners.

De drie kernwaarden die daarbij horen zijn ‘geborgen en veilig’, ‘respect’ en ‘ruimte voor ontwikkeling’. Deze waarden dragen wij uit in alles wat we doen. Junis biedt verschillende kinderopvangvormen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Meer weten? Bezoek onze website en maak de keuze die bij jou past!


Website www.junis.nl
E-mailadres info@junis.nl
Telefoon (0172) 42 48 24