Wat fijn dat je er weer bent!

Bibliotheek Forum Zoetermeer heeft een nieuwe indeling gekregen. In tijden van veranderingen en inkrimping moet ook de Bibliotheek Forum Zoetermeer daaraan bijdragen. De bibliotheek heeft gekozen voor een herinrichting van het Forum door met een verdieping minder te werken. We hebben afgelopen tijd hard gewerkt om alles een plek te geven en de bibliotheek even aantrekkelijk te maken of misschien wel aantrekkelijker.

Je vindt niet meer alles op dezelfde plek. Kijk van tevoren al eens naar de plattegrond om te zien hoe de indeling nu is. Je kunt ook altijd even ter plekke aan een van onze medewerkers vragen waar je iets vindt.

De veranderingen stonden eigenlijk later in het jaar gepland, maar aangezien we een tijdje dicht zijn geweest hebben we zoveel mogelijk al in deze periode gedaan. Toch is nog niet alles af. Zo wordt het restaurant nog ingericht door een nieuwe partner, wordt een wand nog afgewerkt en zetten we nog wat puntjes op de i komende weken.