DigiCursussen

Problemen met computers, Word, Excel of de digitale overheid? Onze gratis DigiCursussen in het Forum helpen je op weg!

DigiBasis 1

In DigiBasis 1 leer je de basis van het werken met een computer: welke muisknop je waarvoor gebruikt, hoe USB-aansluitingen werken, hoe het nu zit met verschillende vensters in Windows... Je leert ook wat je kunt vinden met de verkenner, hoe je mappen aanmaakt, kopieert en plakt en nog veel meer! Meld je aan!

DigiBasis 2

We gaan verder waar we met DigiBasis 1 zijn gebleven. Je leert hoe je accounts aanmaakt, inlogt met een wachtwoord, een e-mail verstuurt en veilig surft op het Internet. In zes lessen oefenen we veel met het algemene gebruik van de computer. Meld je aan!

DigiSterker

In de 5 lessen DigiSterker leer je overheidswebsites gebruiken. Inloggen met je DigiD, het indienen van digitale aanvragen, het maken van een afspraak en het gebruiken van persoonlijke omgevingen zoals Mijntoeslagen: je leert het allemaal. Meld je aan!

DigiVaardig: Word

Je leert in 6 lessen o.a. het invoeren, kopiëren en verplaatsen en opmaken van tekst, het automatisch maken van een inhoudsopgave en het invoegen van foto’s of plaatjes in Word. Meld je aan!

DigiVaardig: Excel

Je leert in 6 lessen o.a. hoe je start met Excel, werkt met verschillende werkbladen, gegevens invoert en alles over formules, reeksen en het zoeken in een werkblad. Meld je aan!