Kinderopvang & BSO

Voor het onderwijs

Boekstart in de Kinderopvang

BoekStart in de kinderopvang is bedoeld om kinderen van 0-4 jaar, hun ouders en pedagogisch medewerkers intensief met boeken en lezen in aanraking te laten komen via de kinderopvang.

Boekstart in de kinderopvang

Peutervoorlezen

Iedere week lezen we voor aan peuters. Leuk om samen met de kinderen van je groep naar te kijken. Als kinderdagverblijf kan je je aanmelden.

Peutervoorlezen

De Boekfiets

Met de Boekfiets brengen vrijwilligers het leesplezier op een speelse en creatieve manier over op groepjes kinderen én ouders in samenwerking met de kinderopvang.

 

de Boekfiets

Webshop primair onderwijs

Biebkoffers, uitdagende lessen en projecten. In de webshop bestel je ze gemakkelijk!

Naar de webshop

Trainingen voor medewerkers

Hoe daag je kinderen uit om actief deel te nemen aan het verhaal? Zet je voorleesbeleid op, welke boeken heb je nodig en waar moet je nog meer aan denken?

Over de trainingen

Wij komen voorlezen in de groep

Wat is er leuker dan een verhaal? Tijdens de Nationale Voorleesdagen komen wij graag voorlezen in jouw groep. Soms met een liedje of spelletjes. Kinderen genieten ervan.

Neem contact met ons op


Samen met de ouders

De CoDerups Koffer

Onze Consulent introduceert de CoDerups koffer. In deze koffer zit de CoDerups, een toepasselijk prentenboek, spelmateriaal en media dagboekjes. Dit kan geleend worden door kinderdagverblijven en gebruikt worden voor op de groep voor peuters.  

Reserveer de CoDerups Koffer

Jong mediawijs

Peuters vinden een scherm magisch. Maar wat is veilig en verantwoord? In een interactieve bijeenkomst voor ouders praten we erover. En in ‘peuters zelf op de tablet’ oefenen medewerkers met peuters samen.

Over Jong mediawijs

  • Onze nieuwsbrief

    Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief


  • Hulp nodig?

    Heb je een vraag over ons aanbod voor de kinderopvang? Stuur ons een e-mail.