Jongeren Informatie Punt

Ben jij 12 tot en met 26 jaar en woon je in Delft, Den Haag of Zoetermeer? Dan is het Jongeren Informatie Punt (JIP) er voor jou! JIP geeft je gratis informatie, advies en hulp. Alles is uiteraard vertrouwelijk en zelfs anoniem als je wil. We hebben maar één doel: jou verder helpen!

Waarmee kunnen wij helpen?

Alle vragen waar je mee kunt zitten, alle onderwerpen die jou interesseren en alle problemen waar jij tegenaan kunt lopen zijn van harte welkom bij het JIP (Jongeren Informatie Punt). Geen vraag is voor ons te gek!

Spreekuren

Van maandag tot en met donderdag hebben wij inloopspreekuren van 13.00 tot 17.00 uur in het Stadhuis Forum (ingang bibliotheek 2e etage). Je kunt hiervoor een afspraak maken via onze website of bij ons binnenlopen. Naast ons algemene inloopspreekuur, kun je bij ons ook terecht voor vragen rondom geld, schulden en jong ouderschap.

Heb je vragen over seksualiteit? Wil jij een SOA- of zwangerschapstest doen of heb je de morning-after pil nodig? Via de website van het JIP kun je een afspraak maken voor het Sense spreekuur. Bij Sense is het ook mogelijk om anoniem een recept te krijgen voor de pil. Dit gaat buiten je zorgverzekering om.

Werk je met jongeren in regio Haaglanden?

Wij zijn er niet alleen voor jongeren, maar ook voor jou als professional! Als professional kan je bij ons terecht voor:

  • Informatie over onderwerpen die voor jongeren interessant kunnen zijn.
  • Het maken van een afspraak bij één van onze spreekuren voor een jongere.
  • Intercollegiaal overleg.
  • Een (gratis) introductie les om jongeren kennis te laten maken met het JIP.
  • Voorlichtingen en workshops.

Website www.jiphaaglanden.nl
E-mailadres info@jipzoetermeer.nl
Telefoon (070) 205 35 00
WhatsApp 06 15 888 955
Aanwezig Maandag t/m donderdag 13.00-17.00 uur
Sense Spreekuur Maandag 13.00 - 17.00 uur (alleen op afspraak)
Adres JIP Zoetermeer, Stadhuis Forum, Stadhuisplein 1 (2e etage) 2711 EC Zoetermeer