Leeskringen

Nog meer leesplezier met een leeskring

Via een leeskring of leesclub ontmoet je andere literatuurliefhebbers, leer je nieuwe schrijvers en andere genres kennen, bespreek je met elkaar de gelezen boeken en kom je door verschillende invalshoeken tot verrassende inzichten. Vergroot je plezier in lezen en sluit je aan bij een leeskring of leesclub!

Lees je mee?

De leeskringen komen maximaal 11x per jaar bijeen, de bibliotheek zorgt voor de boeken je gaat lezen. Deelname kost € 58,-*) per jaar. Lees je mee?

Op basis van je voorkeur voor een dagdeel plaatsen we je bij een bestaande leeskring. Als dat niet mogelijk is, kom je op een wachtlijst. Bij voldoende belangstelling kijken we in overleg met een leeskringbegeleider naar een geschikt moment om een nieuwe leeskring te starten.

Ik heb interesse!

Abonnement 'Leeskoffers' voor leesclubs

Heb je een eigen leesclub en behoefte aan ondersteuning van de bibliotheek? Maak dan gebruik van het abonnement voor leeskoffers, waarmee je tien leeskoffers per jaar kunt lenen. Bovendien ontvang je tijdens de campagne Nederland Leest tien exemplaren van het Boek van het Jaar. In de leeskoffer, die je zes weken thuis mag houden, vind je zeven exemplaren van dezelfde titel. De kosten voor dit abonnement bedragen € 195,50 *) per leeskring per jaar.

*) Plus eenmalig administratiekosten à € 2,50 bij inschrijving. 

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator leeskringen: telefonisch 079 – 34 38 200, of per e-mail leeskringen@bibliotheek-zoetermeer.nl.

Senia, leesclubs Geschiedenis en Filosofie

Bibliotheek Forum Zoetermeer faciliteert twee non-fictie leesclubs van Senia: Geschiedenis en Filosofie. Meer informatie over de Senia leesclubs, het aanmelden en de kosten vind je op de website van Senia.

Digitaal lezen in de Online Bibliotheek

Heb je je al bij een leeskring aangesloten, of lees je liever digitaal? Kijk dan ook eens rond in de Online Bibliotheek. Bekijk het maandelijkse leesclubboek of vind andere leestips voor je boekenclub. Download het boek en je kunt het direct lezen!